Wie ben ik

Welkom bij gastouderopvang De Bikkeltjes. Bent u op zoek naar een betrouwbare, gezellige en creatieve gastouder, dan bent u op de juiste website.

Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Marie-Kristina Maaks-Starrenburg (jun 1988). Ik woon samen met mijn man Maarten en 2 kinderen, een zoon Flynn (nov 2012) en een dochter Jill (feb 2015), een hele lieve hond (Duck toller retriever ) genaamd Ziva in Pijnacker (Klapwijk) We hebben een ruime eengezinswoning en een afgesloten kindvriendelijke ruime tuin.

Na mijn opleiding Helpende Welzijn heb ik de opleiding SPW 3 en 4 gedaan en heb ik bij verschillende kinderdagverblijven gewerkt. Daarbij heb ik ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen: babygroep, peutergroep, naschoolse opvang.

Ik heb in totaal 6 jaar in kinderdagverblijven gewerkt en kreeg toen de kans om in de gehandicaptenzorg te werken. Dit heb ik een aantal jaren (3 jaar) gedaan, maar mijn hart bleef bij de kinderen liggen. Na de geboorte van mijn dochter heb ik besloten dat het roer omgaat en dat ik zelf gastouder word.

Gastouderopvang De Bikkeltjes sinds(2016) een kleinschalige maar oh zo gezellige opvang voor uw kind. Ik verzorg opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Met deze manier van opvang wil ik dat de kinderen zich lekker thuis voelen in een veilige en kindvriendelijke omgeving, waarbij er ruimte is voor de persoonlijke ontwikkeling van elk kind. Ik ben een voorstander van de drie R’s: rust, reinheid en regelmaat. Ik ben heel creatief en vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen en spelletjes te doen. In onze eigen tuin is ruimte genoeg om lekker buitenspelletjes te doen, kinderen kunnen zich hier ook lekker uitleven op de wipwap en zandbak,  en watertafels die ik altijd neerzet in de zomer.

Ook is er in de directe omgeving een voetbalveld, en speeltuinen, In 10 minuten zijn we bij het natuurgebied en kunnen we de eendjes voeren of een wandeling maken. Ook maken wij dagelijks de wandeling naar school waren allebei mijn kinderen op zitten, dit is meestal al een heel uitje en altijd gezellig dat de gastkindjes mee naar binnen kunnen en de klas kunnen meemaken, zo maken ze op een hele rustige manier al kennis met school en de routine ervan.

Lees verder op mijn website en heeft u nog vragen, wilt u meer weten of een kennismakingsgesprek, bel mij dan gerust op of stuur een mail met uw gegevens en ik bel u daarna zo snel mogelijk terug.